Matbaa&Teknİk Dergisi Satış ve İçerik Direktörü M.Akif TATLISU ile 'Kariyer Planlaması veya Print Or Die' Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Basım ve Yayın Teknolojileri Programı’nca organize edilen “Kariyer Günleri” kapsamında ikinci söyleşi etkinliği 4 Mart 2020 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

“Kariyer Planlaması veya Print Or Die” başlığı altında yapılan söyleşinin konuğu Matbaa&Teknİk Dergisi Satış ve İçerik Direktörü M.Akif TATLISU oldu. Basım ve Yayın Teknolojileri Programından Öğretim Görevlisi Samed Ayhan ÖZSOY tarafından organize edilen söyleşiye, Basım ve Yayın Teknolojileri 1. ve 2. Sınıf öğrencileri, Grafik Tasarım Programı 1. Sınıf öğrencileri de katıldılar. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören söyleşide M.Akif TATLISU öğrencilerimize Kariyer Planlaması, Matbaacılık Ölmedi, Dijital Baskı ve Geleceği ile ilgili önemli bilgiler verdi.